Bafa Ortaokulu

Vizyon: Millî eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda çağdaş, laik, bilimsel düşünen, Atatürkçü, ulusal değerlere bağlı, toplumsal değerlere uyumlu ve saygılı, araştırmacı, becerili, sorunlara çözüm getiren, dünyaya uyumlu, ülke çıkarlarını kendi çıkarlarının üstünde tutan, ahlaklı ve mutlu bireylerin yetiştirildiği bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, ülke geleceğine olumlu katkıda bulunacak; üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, mutlu ve çevresine pozitif enerji yayan, ahlaklı, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; teknoloji destekli, zenginleştirilmiş öğretim yöntemleri ile birleştirilmiş, yaşamın direkt içinden ve dünya merkezli bir eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15.05
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezi olarak hizmet vermektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bafaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Park Cad. Bafa Mahallesi Milas / Muğla

Yerleşim Yeri - Bafa Mahallesi

Adres - Park Cad. Bafa Mahallesi Milas / Muğla

Ulaşım Belirli saatlerde Milas Belediyesi araçlarıyla ve Milas Birlik Söke-Milas dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 28 km