Batuhan Aziz ÖZYALÇIN - Okul Müdürü

1989 yılında İstanbul´ da doğdum. Lisansımı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünde, yüksek lisansımı Marmara Üniversitesi - Sabahattin Zaim Üniversitesi ortak programı olan Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladım. İkinci lisans kapsamında Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünü bitirdim. Meslek hayatıma Iğdır Halfeli´ de başladım. Ardından İstanbul´ da çeşitli okul ve kademelerde öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundum. 6 Eylül 2021 tarihinde özür grubu atamalarıyla ilimize atandım. Ardından 2022 yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavında başarı sağlayarak 5 Eylül 2022 tarihinde kurumumuzda okul müdürü olarak göreve başladım. Meslek hayatım boyunca bir çok hizmetiçi eğitim faaliyetine katıldım ve projelerde görev aldım. "Benim Odam Senin Sınıfın", "Açık Hava Sınıfları" ve "Okullarda HES Kodu Uygulamaları" projeleri ile ulusal basında yer alan çalışmalarım oldu.